ΣΠΕΙΡΑ

ΣΠΕΙΡΑ λογότυπο

Ευχαριστίες για τη Συναυλία [17.Νοε.2017]

"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ
Στις 17 Νοέμβρη 2017 ο ελεύθερος χώρος "ΣΠΕΙΡΑ" φιλοξένησε την παρθενική του συναυλία, και ειδικά την πρώτη του με ραπ κοινωνικό υπόβαθρο! Ο χώρος άνοιξε από νωρίς ενώ η εκδήλωση κορυφώθηκε με την αυθόρμητη μεταμεσονύχτια πορεία που ακολούθησε στο κέντρο της πόλης.
Ευχαριστούμε θερμά τον "Καβαλάρη στην Άμμο" και τα  συγκροτήματα "Ενοχές" και "Ακραία Αντίδραση" για την δυναμική τους εμφάνιση, και φυσικά, τους "SoulFlow Crew" που άνοιξαν τη βραδιά «ζεσταίνοντας» το κοινό με το θεαματικό breakdance show τους!


"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ
Επίσης τους ηχολήπτες, Θάνο και Νίκο, που ήταν εκεί από νωρίς για το στήσιμο του ήχου, τον Βαγγέλη για το δανεισμό του ηχητικού εξοπλισμού και φυσικά όλους εσάς που
στηρίξατε άλλη μια προσπάθεια του ελεύθερου χώρου έκφρασης "ΣΠΕΙΡΑ".

"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑΖωντανή παρουσία μουσικών/χορευτών, ηχητικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες ηχοληψίας έγιναν αφιλοκερδώς, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης του χώρου. Η ενδυνάμωση των αυτοδιαχειριζόμενων χώρων δεν είναι ένα απλό κοινωνικό αίτημα. Είναι πολιτική επιλογή, μα κυρίως πρακτική.

Η συνέλευση της "ΣΠΕΙΡΑΣ" (κάθε Κυριακή στις 20:00) θα είναι πάντα ανοιχτή στη δημιουργική διεύρυνση του υπό κατάληψη απελευθερωμένου δημόσιου χώρου, πάντα στα πλαίσια της αντι-ιεραρχίας (κάθε γνώμη έχει την ίδια ισχύ) και του σεβασμού της ατομικής και συλλογικής αυτονομίας.

Ελεύθερος Χώρος Έκφρασης "ΣΠΕΙΡΑ"
ΚΑΣΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ

"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ "Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ"Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ "Καβαλάρης στην Άμμο", "Ενοχές", "Ακραία Αντίδραση" ΣΠΕΙΡΑ