ΣΠΕΙΡΑ

ΣΠΕΙΡΑ λογότυπο

Όταν το κράτος δολοφονεί, κανείς δεν είναι ασφαλής.


 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δολοφονεί εν ψυχρώ τον Δ. Κουφοντίνα. Η άρνηση της να ικανοποιήσει τα δίκαια και νόμιμα αιτήματα του δεν είναι παρά μία κατάφωρη καταπάτηση των ίδιων νόμων που αυτή ψήφισε. Είναι επίδειξη ισχύος προς όλους τους πολίτες που βλέπουν τα δικαιώματα να αναστέλλονται στο όνομα της αντιμετώπισης του COVID-19. Εκκένωση καταλήψεων, στοχοποίηση πολιτικών χώρων και προσώπων, δημιουργία αστυνομίας πανεπιστημίων και πλήρης έλεγχος των ΜΜΕ, είναι τρόποι επιβολής της κυβερνητικής βούλησης.

 Οι φωνές αντίδρασης απέναντι στην αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης πληθαίνουν διαρκώς, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για τον Μητσοτάκη που επεμβαίνει με

φωτογραφικά νομοθετήματα, αναβιώνοντας την φεουδαρχία της μεσαιωνικής Ευρώπης.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, την Κυριακή 28 Φλεβάρη 2021 αναρτήσαμε πανό στα τείχη του κάστρου του Α. Ανδρέα. «Όταν Το κράτος δολοφονεί κάνεις δεν είναι ασφαλής. Αλληλεγγύη στον Δ. Κουφοντίνα».

Απαιτούμε την άμεση δικαίωση των αιτημάτων του απεργού πείνας Δ. Κουφοντίνα! Να μην επιτρέψουμε να χαθεί απεργός πείνας που αγωνίζεται για τα δικαιώματά του!