ΣΠΕΙΡΑ

ΣΠΕΙΡΑ λογότυπο

Κάλεσμα του Ελεύθερου Χώρου Έκφρασης "ΣΠΕΙΡΑ¨για την επερχόμενη δίκη της Χρυσής Αυγής

      Δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Καμία εμπιστοσύνη σε κρατικούς λειτουργούς που κυνηγάνε φτωχοδιάβολους και χαϊδεύουν επενδυτές και καναλάρχες. Καμία εμπιστοσύνη σε εισαγγελείς που στοχοποιούν ακαριαία απεργούς, διαδηλωτές, μαθητές και αντιφασίστες, αλλά κλείνουν τα μάτια στη δράση των ταγμάτων εφόδου των νεοναζί.

Δεν μας πείθουν ότι νοιάζονται για την υγεία μας, όταν κυνηγάνε συγκεκριμένες πλατείες και συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους, ενώ λένε "κύριε ελέησον" σε αίθουσες με 25 μαθητές και 50 φοιτητές! Όταν απαγορεύουν διαδηλώσεις, ξυλοφορτώνουν υγειονομικούς ενώ παράλληλα στoιβάζουν μαζικά, φυλακισμένους σε κολαστήρια και εργαζόμενους σε μέσα μαζικής μεταφοράς. Όταν μαζικά τεστ δεν γίνονται ούτε σε όσους και όσες εργάζονται στα νοσοκομεία. Καμία ανοχή σε σχολεία αναμορφωτήρια, σε κάθε κέντρο κράτησης για πρόσφυγες και μετανάστες. Καμία ανοχή σε φασιστικό, ρατσιστικό και σεξιστικό δημόσιο λόγο. Στο δρόμο, στο σχολείο, στη δουλειά, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στις δικαστικές αίθουσες, στις πλατείες. Καμία ανοχή στους ναζί και σε όσα τους θρέφουν.

Ο Ελεύθερος Χώρος Έκφρασης 'ΣΠΕΙΡΑ' καλεί σε συγκέντρωση στα παλιά ΚΤΕΛτην Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020 στις 19:00, για την επερχόμενη απόφαση σχετικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ